Makkelijk geld lenen

Makkelijk geld lenen is mogelijk op verschillende manieren:
– Geld lenen bij familie en vrienden
– Geld lenen zonder BKR toetsing
– Geld lenen bij de bank met toetsing

Geld lenen zonder rente

Welke optie is voor jou de meest ideale manier? Als je geld kunt lenen bij vrienden en familie dan gaat het vaak over echt gemakkelijk geld lenen. Zij kunnen je namelijk geld lenen zonder dat je hier rente over hoeft te betalen, familie en vrienden willen je graag helpen, maar ben dan eerlijk waar het geld voor is. Geef ook duidelijk aan wanneer je het terug gaat betalen en schrijf het eventueel op wat je leent en welke afspraken er gemaakt worden. Het risico is wel wanneer jij je afspraken niet nakomt dat het ten koste kan gaan van de vriendschap of van de band met een familielid. Daarom is het makkelijk geld lenen bij vrienden of familie van belang dat je weet wat je gaat doen en dat je dus je afspraken ook na komt. Als je kiest voor geld lenen zonder BKR toetsing dan wil dat zeggen dat er geen toetsing gedaan wordt bij het Bureau Krediet Registratie. Zij kijken dus niet of dat je al leningen hebt, je krijgt dus zeker een lening, maar een nadeel is dat de rente hier vaak hoger is.

Echter is er ook een voordeel en dat is dat je het geld eenvoudig kunt lenen en snel op je rekening hebt staan. Dan is er nog een optie om geld bij de bank te lenen, maar dan wordt er een BKR toets gedaan.

Wat kies je om makkelijk geld te lenen?

Als je makkelijk geld lenen mogelijk wilt maken dan kun je nu een keuze maken. Het is belangrijk dat je ook de consequenties in ziet. Als je bij een instantie geld gaat lenen dan dien je ook rente te betalen over het geleende bedrag. Over het algemeen is het zo dat je wanneer je geld leent bij een aanbieder welke geen BKR toetsing doet, dat je hier meer rente moet betalen. Het is dan wel gemakkelijk geld lenen, maar het kost je wel meer. Afhankelijk van je situatie kan dit dus de beste keuze zijn, maar probeer het altijd even bij familie en vrienden want zij laten je geen rente betalen en dat is dus nog eenvoudiger geld lenen!