Minilening zonder BKR toetsing

Een minilening wordt ook wel een flitslening genoemd. Deze manier van lenen is erg populair. Je kunt hier erg kleine bedragen lenen en vaak gaat het dan over bedragen tussen de 50 euro en de 500 euro. De looptijd bij deze minilening is vaak tien tot dertig dagen. Je betaalt hierbij geen rente, dat is natuurlijk ook extra voordelig. Je betaalt hier wel administratiekosten en behandelingskosten. Je betaalt op deze manier dus eigenlijk wel extra, maar het heeft een andere naam dan rente.

Minilening zonder bkr

Er kan gekozen worden voor een minilening zonder BKR toetsing. Als je deze namelijk af gaat sluiten wordt er geen BKR toetsing gedaan. Het gaat over een klein bedrag dat je nu misschien even met spoed nodig hebt om een rekening te kunnen betalen. Het kan ook zijn dat je anders een deurwaarder aan de deur krijgt en dan kies je voor een minilening zonder BKR toetsing. Je hebt het geld dan snel op de rekening en je moet er voor zorgen dat je het binnen een paar dagen weer terug kunt betalen, vaak tussen de tien en dertig dagen.

Neem jij de minilening zonder BKR toetsing?

De minilening zonder BKR toetsing wordt vaak gekozen, als je bijv. je salaris pas over een week binnen krijgt en je moet nu een aankoop doen die niet kan wachten, dan kan de minilening zonder BKR toetsing een optie zijn. Je moet er dan rekening mee houden dat je het geld dan direct terug gaat betalen als je salaris binnen is. Dan kom je ook niet in de problemen want de looptijd is wel van groot belang. Te laat betalen is nooit verstandig maar bij de minilening zonder BKR toetsing ook niet aan te raden omdat je dan flinke boetes kunt krijgen en dan kan een lening toch nog extra duur worden. De consequenties van geld lenen zijn altijd van belang om in de gaten te houden.

Minilening zonder bkr afsluiten

Als je zeker weet dat je het geld nu nodig hebt en binnen de afgesproken looptijd terug kunt betalen, dan kun je de minilening zonder BKR toetsing afsluiten. Maar twijfel je, kijk dan of dat er andere manieren zijn om aan het geld te komen, ga desnoods bij vrienden en familie informeren of zij je even vooruit kunnen helpen. Maar de minilening kan ook een groot voordeel zijn. Als jij nu een paar leuke aankopen wilt doen, dan neem je de extra kosten graag voor je rekening en geniet je snel van de mooie aankopen.